Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Svinemørbradsmedaljoner med øl og æble

0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 svinemørbrad

Salt og sort peber

1 spsk. smør

2 løg

2 æbler

1 spsk. frisk rosmarin

2½ dl ale eller anden mørk øl

2 spsk. sennep

100 g creme fraiche 38%

Tilbehør: Rugbrød og surt

Trim svinemørbraden for sener og skær den i 6-8 medaljoner. Krydr kødet med salt og peber og brun det i en pande med smør. Læg kødet til side.

Skær løg i strimler og æble i både – behold skindet på. Kom løgene i panden og steg, til løgene begynder at brune. Tilsæt æbler, rosmarin, øl og sennep og kom kødet tilbage i panden. Lad det simre i 8-10 min, mens øllet koger lidt ind. Vend kødet undervejs.

Rør til sidst creme fraiche i, så saucen bliver cremet. Server med rugbrød og surt.

 

Energi pr. person: 1708KJ/408Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 4,2 g.
Fedt: 7,5 g.

Svinemørbradsmedaljoner med øl og æble

Trim svinemørbraden for sener og skær den i 6-8 medaljoner. Krydr kødet med salt og peber og brun det i en pande med smør. Læg kødet til side.

Skær løg i strimler og æble i både – behold skindet på. Kom løgene i panden og steg, til løgene begynder at brune. Tilsæt æbler, rosmarin, øl og sennep og kom kødet tilbage i panden. Lad det simre i 8-10 min, mens øllet koger lidt ind. Vend kødet undervejs.

Rør til sidst creme fraiche i, så saucen bliver cremet. Server med rugbrød og surt.

 

Energi pr. person: 1708KJ/408Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 4,2 g.
Fedt: 7,5 g.