Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Svinemørbrad med kastanjer, grønkål og æbler

30-60 min
4 personer

Ingredienser

500 g spisekastanjer.
1 svinemørbrad.
Salt og peber.
200 g grønkål.
2 æbler.
1 spsk smør. 
1 lille bdt purløg.

 

Om råvarerne

Skær et kryds i toppen af hver kastanje og kog dem i letsaltet vand i 10 min. Lad dem køle lidt af og pil så skallen og skindet af dem. Skær mørbraden i medaljoner og krydr dem med salt og peber. Brun kødet i en pande med smør. Tilsæt kastanjerne og plukket grønkål, vend det rundt og kom låg på. Lad retten simre ved middel varme i 10-12 min. Tilsæt æbler skåret i både og varm dem igennem. Smag til med salt. Server med klippet purløg over.

Energi pr. person: 1497KJ/357Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,3 g.
Kulhydrat: 15,2 g.
Fedt: 3,6 g.
 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Svinemørbrad med kastanjer, grønkål og æbler

Skær et kryds i toppen af hver kastanje og kog dem i letsaltet vand i 10 min. Lad dem køle lidt af og pil så skallen og skindet af dem. Skær mørbraden i medaljoner og krydr dem med salt og peber. Brun kødet i en pande med smør. Tilsæt kastanjerne og plukket grønkål, vend det rundt og kom låg på. Lad retten simre ved middel varme i 10-12 min. Tilsæt æbler skåret i både og varm dem igennem. Smag til med salt. Server med klippet purløg over.

Energi pr. person: 1497KJ/357Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,3 g.
Kulhydrat: 15,2 g.
Fedt: 3,6 g.