Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Svinekotelet med æbler og jordskokker

0-30 min
4 personer

Ingredienser

500 g jordskokker

2 æbler

250 g skalotteløg

4 svinekoteletter med skaft

Salt og sort peber

1 spsk. smør

1 spsk. olivenolie

6-8 blade salvie

2 dl vand

2 spsk. dijonsennep

1 spsk. grov sennep

Om råvarerne

Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i skiver. Skær æbler i både. Del skalotteløg i halve. Krydr kødet med salt og peber. Varm smør og olie i en pande, og brun kødet godt på begge sider. Tag dem af panden og læg til side. Kom jordskokker og løg i panden og steg i 5 min. til det bruner. Tilsæt æbler, grofthakket salvie, vand og begge slags sennep, og lad simre i 5 min. Kom så kødet tilbage i panden og giv det 4 min. pr. side i saucen, til de er gennemstegte.

 

Energi pr. person: 2028KJ/485Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,1 g.
Kulhydrat: 7,3 g.
Fedt: 3 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Svinekotelet med æbler og jordskokker

Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i skiver. Skær æbler i både. Del skalotteløg i halve. Krydr kødet med salt og peber. Varm smør og olie i en pande, og brun kødet godt på begge sider. Tag dem af panden og læg til side. Kom jordskokker og løg i panden og steg i 5 min. til det bruner. Tilsæt æbler, grofthakket salvie, vand og begge slags sennep, og lad simre i 5 min. Kom så kødet tilbage i panden og giv det 4 min. pr. side i saucen, til de er gennemstegte.

 

Energi pr. person: 2028KJ/485Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,1 g.
Kulhydrat: 7,3 g.
Fedt: 3 g.