Stegt kuller med ristet ananas og sprødstegt chorizo

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


Ingredienser:

4 skiver ananas i

mindre stykker

12 skiver chorizo

2 spsk. hvid balsamico

1 kullerfilet ca. 700 g i

4 stykker

Smør til stegning



4 skiver ristet,

groft toastbrød

4 blade icebergsalat



Pynt:

Frisk basilikum

Sådan gør du

Tilberedning:  
Rist chorizoskiverne på en medium varm pande, til de er sprøde. Tag dem af panden over på en tallerken. Kom 2 spsk. hvid balsamico på panden og lad det koge lidt op. Rist ananasstykkerne på chorizo-panden med balsamicosaften, til de er lune.
Rist kullerfileterne på en pande i smør i 2 min. på hver side, vendes kun én gang.
Krydder med salt og peber.
Anret på fire tallerkner: Læg et sprødt salatblad ovenpå en skive ristet toastbrød og anret med chorizo og ananas.
Top op med stegt kullerfilet og pynt med frisk basilikum.