Sprøde, krydrede falafler a la Libanon

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


150 g Al’Fez Falafel

170 ml vand

Olie til stegning



Forslag til tilbehør

Humus

Salat

Oliven

m.m.

 

Sådan gør du

Tilbered falaflerne efter anvisning på pakken. Dræn overskydende olie fra og server varme.

Serveres for sig selv som snack eller som tilbehør til salater m.m.

Prøv også Al’Fez Falafel i pitabrød eller i wraps med salat og grøntsager, toppet med Al’Fez Tahini Dressing og Al’Fez Harissa for et ekstra kick af chili.  

Prøv også Al’Fez Falafel i burger i stedet for bøffer.

Tip! Falaflerne kan også formes som nuggets eller bøffer. Vidste du, at falafler først blev fremstillet i Egypten, og nu spises i hele Mellemøsten.