Spinatsalat med karry kikærter og blomkål

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 pose spinat (250 g)
2 spsk. solsikkeolie
1 tsk. karry
½ tsk. salt
1 ds. kikærter (drænet 240 g)
1 rødløg i ringe
200 g blomkål i tynde skiver
100 g salattern
2 spsk. citronskal, usprøjtet

Dressing:
2 spsk. citronsaft
1 lille chilitern
1 tsk. honning
½ dl olivenolie

Tilbehør:
Groft brød

Sådan gør du

Skyl spinaten grundigt. Varm en pande op med solsikkeolie og karry. Rist kikærter i 4 min. ved medium varme og smag til med salt. Lad dem afkøle lidt. Pisk citronsaft, chilitern, honning og olivenolie sammen til dressingen. Anret på 4 tallerkener, eller et stort fad med frisk spinat, karrystegte kikærter, rødløg, blomkål, salattern og revet citronskal. Inden servering dryp dressingen over salaten.