Spicy oksegryde med koriander

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


300 g hakket oksekød

20 ml olivenolie

100 g løg, finthakket

100 g gul peberfrugt, i tern

16 g Al’Fez Harissa (kan udelades)

350 g Al’Fez Tagine Sauce Apricot & Coriander

40 ml fond, kalv

0,6 dl vand Koriander



Tilbehør:

Ca. 400 g Al’Fez Couscous

Sådan gør du

Svits det hakkede oksekød i varm olie til kødet er findelt og ristet. Tilsæt løg og peberfrugt og svits endnu nogle minutter.

Tilsæt Tagine Sauce, Harissa og fond og kog retten igennem i minimum 10 minutter – og gerne længere.
Tilbered Couscous efter anvisning på pakken og server sammen med oksegryden.

Pynt: frisk koriander

Tip! Harissa kan udelades for en mildere smag. Vidste du, at Harissa er en stærk chili pasta fra Tunesien.