Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Sous vide lammeskank med safranris og raita

30-60 min
4 personer

Ingredienser

Sous vide lammeskank
2 stk. lammeskank (1000 g)

 

Safranris:

50 g smør

2 g safran

4 dl basmatiris

7 dl grøntsags-bouillon     

100 g ristede
mandler uden skal

100 g tørrede
abrikoser

 

Raita:

3 dl græsk
yoghurt 2 %

1/4 agurk

1 mellem tomat

25 g hakket mynte

1 tsk sambal oelek

1 tsk salt

 

Pynt: Frisk mynte

Om råvarerne

Ovnstegning: 20 minutter ved 180°C. Grill: 8 minutter på hver side ved direkte varme.

Skrub de hele bagekartofler og læg dem i ovnen i 1,5 time eller pak dem ind i folie, og grill dem i 1-1,5 time. Blend smør med persille, citronsaft, knust hvidløg, salt og peber til en ensartet konsistens. Kom krydderurteblandingen på køl indtil brug. Tilbered sous vide vikingkøller efter forskriften. Varm en gryde op med vand, til det koger. Pil de yderste blade af hver majskolbe og kog dem i 15 minutter, til majsene er møre. Grill dem i 5 minutter. Skær overfladen på baguetten i tern i ca. 1,5 cm tykkelse. Smør 1/3 af krydderurtesmørret ovenpå baguetten og grill det i 8-10 minutter. Hold øje undervejs. Anret vikingkøller med bagt kartoffel med krydderurtesmør, majskolbe og hvidløgsbrød.

 

Energi pr. person: 5007 kJ / 1192 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 8,0 g


Kulhydrat: 18,5 g

 

sous_vide_lammeskank

Ovnstegning: 20 minutter ved 180°C. Grill: 8 minutter på hver side ved direkte varme.

Skrub de hele bagekartofler og læg dem i ovnen i 1,5 time eller pak dem ind i folie, og grill dem i 1-1,5 time. Blend smør med persille, citronsaft, knust hvidløg, salt og peber til en ensartet konsistens. Kom krydderurteblandingen på køl indtil brug. Tilbered sous vide vikingkøller efter forskriften. Varm en gryde op med vand, til det koger. Pil de yderste blade af hver majskolbe og kog dem i 15 minutter, til majsene er møre. Grill dem i 5 minutter. Skær overfladen på baguetten i tern i ca. 1,5 cm tykkelse. Smør 1/3 af krydderurtesmørret ovenpå baguetten og grill det i 8-10 minutter. Hold øje undervejs. Anret vikingkøller med bagt kartoffel med krydderurtesmør, majskolbe og hvidløgsbrød.

 

Energi pr. person: 5007 kJ / 1192 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 8,0 g


Kulhydrat: 18,5 g