Sous vide kalvecuvette med rustik tomatsalat og brødcroutoner

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Sous vide kalvecuvette
1 stk. kalvecuvette (700 g)

 

Rustik tomatsalat:

4 stk solmodne tomater

250 g cherrytomater

1 rødløg

100 g salatost

150 g sorte kalamata oliven

50 g kapers

1 dl hakket bredbladet persille

3 spsk rødvinseddike

½ dl olivenolie

1 tsk seasalt

½ tsk groft kværnet peber

 

Brødcroutoner:

150 g lyst brød

½ dl olivenolie

½ tsk røget paprika

1 tsk hvidløgssalt

 

Pynt: Bredbladet persille

Sådan gør du

Tilbered sous vide kalvecuvette efter forskriften. Skær brød i tern. Varm en pande op med oliven-olie, rist brødtern ved medium varme i ca. 10 minutter, til de er gyldne og sprøde. Drys med røget paprika og hvidløgssalt. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle. Fjern kernerne i de solmodnede tomater og skær dem i grove tern. Halvér cherrytomater og skær rødløg i tynde både. Vend alle ingredienser til tomatsalaten sammen i en stor rustik skål. Lige inden servering vendes de ristede brød-croutoner i. Anret skiver af kalvecuvetten med tomatsalat og pynt med bredbladet persille.

 

Energi pr. person: 2467 kJ/587 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 9,0 g
Kulhydrat: 5,5 g