Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Sous vide andebryst med balsamicorødkål og kartofler

30-60 min
4 personer

Ingredienser

750 g kartofler
2 kviste rosmarin
1 tsk. groft salt
2 stk. sous vide tilberedte andebryster
400 g rødkål
1 løg
1 usprøjtet appelsin
1 spsk. smør
½ dl balsamico eddike
3 spsk. sukker
Salt og sort peber 

Om råvarerne

Skræl eller skrub kartoflerne. Skær dem i grove tern. Forkog dem i letsaltet vand i 10 min. Sigt vandet fra. Kom kartoflerne i et ovnfast fad sammen med rosmarin og salt. Rids fedtet på andebrysterne og læg dem sammen med kartoflerne. Steges i ca. 20 min. ved 200°C.

Snit rødkålen fint og skær løg i tynde strimler. Skær appelsinen i skiver. Steg kål og løg sammen i en gryde med smør. Når kålen begynder at falde sammen, tilsættes appelsinskiver, balsamico og sukker. Kom lidt salt og peber ved og lad kålen simre i 10-15 min.

 

Energi pr. person: 1587KJ/379Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,3 g.

Kulhydrat: 11,5 g.

Fedt: 1,3 g.

Skræl eller skrub kartoflerne. Skær dem i grove tern. Forkog dem i letsaltet vand i 10 min. Sigt vandet fra. Kom kartoflerne i et ovnfast fad sammen med rosmarin og salt. Rids fedtet på andebrysterne og læg dem sammen med kartoflerne. Steges i ca. 20 min. ved 200°C.

Snit rødkålen fint og skær løg i tynde strimler. Skær appelsinen i skiver. Steg kål og løg sammen i en gryde med smør. Når kålen begynder at falde sammen, tilsættes appelsinskiver, balsamico og sukker. Kom lidt salt og peber ved og lad kålen simre i 10-15 min.

 

Energi pr. person: 1587KJ/379Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,3 g.

Kulhydrat: 11,5 g.

Fedt: 1,3 g.