4 personer
4-8 træspyd
700 g flanksteak
1 løg
1 tsk chiliflager
2 fed hvidløg
1 citron
1 tsk røget paprika
1 tsk salt
2 rødløg
1 gul peber
1 grøn peber
1 rød peber
Skær flanksteak i tern à 4 x 4 cm. Vend kødet i en skål med 1 revet løg, chiliflager, 2 fed knust hvidløg, saften fra 1 citron, røget paprika og salt. Lad det trække smag i minimum 30 minutter. Varm grillen op, og læg træspyd i vand i 15 minutter. Skær rødløg i kvarte og peberfrugter i firkanter. Lav spyd med skiftevis grønt og kød, og grill dem ved direkte varme, til de er gyldne og gennemstegte på begge sider i cirka 5-7 minutter.
Serveringstip: Servér grillspyd med grøn salat, fladbrød og yoghurt rørt med mynte og limesaft.
Energi pr. person: 1385 kJ/330 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,5 g
Fedt: 3,0 g
Kulhydrat: 3,0 g