Semi freddo med bær & hvid chokolade

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Yougurtis
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

2 økologiske æggehvider
1 knsp. salt
175 g økologisk sukker
2 økologiske æggeblommer
½ liter Økologisk double cream fra Naturmælk
100 g hakket økologisk hvid chokolade
400 g letmosede økologiske
bær, gerne forskellige

Sådan gør du

 

Pisk æggehviderne stive, tilsæt salt og 100 g sukker og pisk til marengsen er sej. Pisk æggeblommer og resten af sukkeret luftigt.

Tilsæt piskefløde og pisk til cremen er let og luftig som flødeskum.

Vend chokolade, bær og æggehvider i.

Kom isen i en sandkageform, bradepande eller i små forme.

Sæt dem i fryseren til isen er fast.

Servér gerne med ekstra bær og lidt bærcouli af mosede, siede bær.

 

Tip Isen er nem at variere. Drop f.eks. bærrene og kom i stedet vaniljekorn og knust marengskys, saltede karamelliserede nødder eller mørk chokolade i.
Mulighederne er mange. 

Energifordeling pr. person: 1824 KJ/434 Kcal. Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 2,6 g. Kulhydrat: 23,5 g. Fedt: 18,5 g.