9 personer
1 stk grøn squash
1 kg blommetomater
3 stk røde peberfrugter
50 ml balsamico
1 bundt frisk grøn basilikum
1 flaske flydende basilikum
Skyl squash og del dem på langs i 4 stykker. Skær dem herefter i tynde skiver à 3-4 mm. Skyl tomaterne og skær dem i 16 stykker (8 både, der deles på tværs). Skyl de røde peberfrugter og skær dem i tern à ca. 1x1 cm. Marinér squash, tomater og peberfrugt i balsamico i 2 timer.
Lad salaten dryppe af i en sigte og kom det i en skål. Snit basilikum fint og vend det forsigtigt i salaten med flydende basilikum.
Energi pr. person: 114 kJ / 27 kcal
Næringsindhold pr. 100g
Protein: 1,1 g
Fedt: 0,7 g
Kulhuydrat: 4,9 g