4 personer
200 g hvedekerner
400 g icebergsalat i mindre brud
200 g grillede squashskiver
200 g rød peberfrugt i tern
4 stk. klementiner i fileter
6-9 stk. figenkonfekt med chokolade
1,5 dl. Cardini’s honey mustard dressing
salt og frisk kværnet peber
Tilbehør: Groft brød
Kog hvedekerner efter forskriften, lad dem dryppe af i en sigte og overhæld dem med koldt vand.
Skær squashen i skiver og grill på en grillpande til de er gyldne.
Halvér figenstykker.
Skyl og bræk icebergsalat fra hinanden i brud.
Anret på 4 store tallerkener icebergsalat, hvedekerner, grillede squash, peberfrugttern, klementiner og figenkonfekt.
Dryp med Cardini’s dressing og krydr med salt og friskkværnet peber.
Energi pr. person: 3209 kJ/764 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 11 %
Fedt: 25 %
Kulhydrat: 64 %