Salat med iceberg, klementiner og hvedekerner

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Salat med iceberg, klementiner og hvedekerner
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g hvedekerner
400 g icebergsalat i mindre brud
200 g grillede squashskiver
200 g rød peberfrugt i tern
4 stk. klementiner i fileter
6-9 stk. figenkonfekt med chokolade

1,5 dl. Cardini’s honey mustard dressing
salt og frisk kværnet peber

Tilbehør: Groft brød

Sådan gør du

Kog hvedekerner efter forskriften, lad dem dryppe af i en sigte og overhæld dem med koldt vand.

Skær squashen i skiver og grill på en grillpande til de er gyldne.

Halvér figenstykker.

Skyl og bræk icebergsalat fra hinanden i brud.

Anret på 4 store tallerkener icebergsalat, hvedekerner, grillede squash, peberfrugttern, klementiner og figenkonfekt.

Dryp med Cardini’s dressing og krydr med salt og friskkværnet peber.

Energi pr. person: 3209 kJ/764 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 11 %
Fedt: 25 %
Kulhydrat: 64 %