Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Salat af asparges, rødløg med top, skovsyre og napolitana salat

0-30 min
9 personer

Ingredienser

5 bdt. asparges

3 stk. nye rødløg

1 pk. napolitana salat

1 pt skovsyre

5 spsk. Italien oliedressing

Om råvarerne

5 bdt. asparges snittes i tynde strimler af 1 cm. tykkelse cm. og lægges i en passende beholder. 3 stk. nye rødløg snittes i tynde både og lægges i en passende beholder. Skovsyre klippes fri fra stilk og lægges i en passende beholder. Napolitana salaten skylles og drænes fri for det overskydende vand. Ingredienserne vendes sammen med italien dressingen og anrettes i et passende skål.

Serveringstips: Det anbefales det at gemme lidt asparges, rødløg og skovsyre til at pynte med på toppen for det visuelle udtryk.

 

Energi pr. person: 172 kJ / 41 kcal

Næringsindhold pr. 100g
Protein: 1,8 g
Fedt: 1,6 g
Kulhydrat: 5,9 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Salat af asparges, rødløg med top, skovsyre og napolitana salat

5 bdt. asparges snittes i tynde strimler af 1 cm. tykkelse cm. og lægges i en passende beholder. 3 stk. nye rødløg snittes i tynde både og lægges i en passende beholder. Skovsyre klippes fri fra stilk og lægges i en passende beholder. Napolitana salaten skylles og drænes fri for det overskydende vand. Ingredienserne vendes sammen med italien dressingen og anrettes i et passende skål.

Serveringstips: Det anbefales det at gemme lidt asparges, rødløg og skovsyre til at pynte med på toppen for det visuelle udtryk.

 

Energi pr. person: 172 kJ / 41 kcal

Næringsindhold pr. 100g
Protein: 1,8 g
Fedt: 1,6 g
Kulhydrat: 5,9 g