Salat af ærter, sommerspidskål, hindbær og tomater

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Salat med ærter, sommerspidskål og friske hindbær
Del med en ven

Ingredienser

9 personer

1 kg danske ærter i bælg

¼ stk. rød økologisk sommerspidskål

500 g hindbær

250 g Tomberry tomater

3 spsk. balsamicodressing

Sådan gør du

Ærter bælges og Tomberry tomater skylles. Skyl hindbær forsigtigt og læg dem på et fugtsugende klæde. Del spidskål i kvarte og snit ¼ fint. Kom spidskålen i en skål, og hæld balsamicodressing over. Lad det marinere i 10 minutter. Vend herefter de øvrige  ingredienser i, og anret salaten i en skål.

 

Energi pr. person:  248 kJ / 59 kcal.

Næringsindhold pr. 100g
Protein:  3,6 g
Fedt:  1,3 g
Kulhydrat:  10,6 g