Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Rucolasalat med blomkål, figner og krydderurtedressing

Bedømmelse (5)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

350 g blomkål

8 friske figner

100 g renset rucolasalat

50 g pinjekerner

16 skiver bresaola

 

Krydderurtedressing:

2 spsk flydende basilikum-krydderurt

2 spsk olivenolie

1 spsk hvidvinseddike

Salt og kværnet sort peber

250 g groft brød

Skær blomkål i tynde skiver og figner i kvarte. Anret rucolasalat og snittet blomkål lagvis på et stort fad. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Fordel pinjekerner, bresaola og figner på salaten.

Pisk flydende basilikum-krydderurt sammen med olivenolie og hvidvinseddike. Smag til med salt og friskkværnet sort peber. Hæld dressingen over salaten og servér med brød.

 

Energi pr. person: 1841 kJ /438 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5 g
Fedt: 6 g
Kulhydrat: 16 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Rucolasalat med blomkål, figner og krydderurtedressing

Skær blomkål i tynde skiver og figner i kvarte. Anret rucolasalat og snittet blomkål lagvis på et stort fad. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Fordel pinjekerner, bresaola og figner på salaten.

Pisk flydende basilikum-krydderurt sammen med olivenolie og hvidvinseddike. Smag til med salt og friskkværnet sort peber. Hæld dressingen over salaten og servér med brød.

 

Energi pr. person: 1841 kJ /438 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5 g
Fedt: 6 g
Kulhydrat: 16 g