Røget laks med klementin, gulerødder og flødeost

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Røget laks med klementin, gulerødder og flødeost
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g gulerødder 

3 klementiner 

2 spsk. olivenolie 

Salt og sort peber 

140 g røget laks

100 g flødeost 

100 g rejer 

½ bakke feldsalat 

1 håndfuld basilikumblade 

Sådan gør du

Skræl gulerødderne, og skær dem i meget tynde skiver. Skær skallen af klementinerne, og skær dem i små tern. Vend klementintern sammen med gulerødder og olivenolie, og krydr med salt og peber. Anret laks i skiver sammen med gulerødderne. Kom små stykker af flødeost ved, og pynt med rejer, feldsalat og basilikum. Server med f.eks. smørristet rugbrød. 

 

Energi pr. person: 1092KJ/261Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 13,1 g. 
Kulhydrat: 4,6 g. 
Fedt: 8,2 g