Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Røget laks med klementin, gulerødder og flødeost

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

250 g gulerødder 

3 klementiner 

2 spsk. olivenolie 

Salt og sort peber 

140 g røget laks

100 g flødeost 

100 g rejer 

½ bakke feldsalat 

1 håndfuld basilikumblade 

Om råvarerne

Skræl gulerødderne, og skær dem i meget tynde skiver. Skær skallen af klementinerne, og skær dem i små tern. Vend klementintern sammen med gulerødder og olivenolie, og krydr med salt og peber. Anret laks i skiver sammen med gulerødderne. Kom små stykker af flødeost ved, og pynt med rejer, feldsalat og basilikum. Server med f.eks. smørristet rugbrød. 

 

Energi pr. person: 1092KJ/261Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 13,1 g. 
Kulhydrat: 4,6 g. 
Fedt: 8,2 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Røget laks med klementin, gulerødder og flødeost

Skræl gulerødderne, og skær dem i meget tynde skiver. Skær skallen af klementinerne, og skær dem i små tern. Vend klementintern sammen med gulerødder og olivenolie, og krydr med salt og peber. Anret laks i skiver sammen med gulerødderne. Kom små stykker af flødeost ved, og pynt med rejer, feldsalat og basilikum. Server med f.eks. smørristet rugbrød. 

 

Energi pr. person: 1092KJ/261Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 13,1 g. 
Kulhydrat: 4,6 g. 
Fedt: 8,2 g