Ratatouille med græskar og urter

30-60 min

Ingredienser

400 g hokkaido græskar i både med skal

200 g rød peberfrugt i tern

200 g gul peberfrugt i tern

3 rødløg i både

1 squash i tern  

3 store tomater i kvarte

1 helt hvidløg, delt i fed

1 dl olivenolie

 

2 stk. laurbærblade

2 tsk. fennikel frø

1 spsk. tørret oregano

2 tsk. salt

kværnet peber

 

Pynt: frisk timian 

Kom hokkaido både, rød og gul peberfrugt i tern, rødløg i både, squash i tern, tomater og hele hvidløgsfed i et stort ovnfast fad der også kan bruges som serveringsfad.

Vend alle grøntsager med krydderier og olivenolie.

Bag ratatouille i ovn ved 200° i ca. 35 min.

Anret med frisk timian.

 

 

Energi pr. person: 1340 Kj/  319 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,0 g
Kulhydrat: 5,5 g

Fedt: 5,0 g 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Ratatouille med græskar og urter

Kom hokkaido både, rød og gul peberfrugt i tern, rødløg i både, squash i tern, tomater og hele hvidløgsfed i et stort ovnfast fad der også kan bruges som serveringsfad.

Vend alle grøntsager med krydderier og olivenolie.

Bag ratatouille i ovn ved 200° i ca. 35 min.

Anret med frisk timian.

 

 

Energi pr. person: 1340 Kj/  319 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,0 g
Kulhydrat: 5,5 g

Fedt: 5,0 g 

LÆS TILBUDSAVISEN