Portobello med Ricotta og grøntsager

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400-500 gr vaskede portobello svampe (8 stk.)
 
Fyld:
Stokken fra svampene 
3 fed hvidløg
2 skalotteløg eller 1 lille løg
2 forårsløg i små skiver
2 s.sk olivenolie
4 s.sk stærk grøntsagsbouillon
1 1/2 s.sk hvid balsamicoeddike
1 s.sk frisk rosmarin + 8 toppe til pynt
20 gr tørre Karl Johan svampe, lagt i blød i lunken vand
4 s.sk revet parmesan
100 gr ricotta
Salt, peber og chilipulver

Sådan gør du

Ovnen tændes på 230 grader.
Dræn vandet fra Karl Johan svampene og fjern stokken af Portobello svampene, hak dem groft sammen. Hak også skalotteløg og . Varm en pande op med oliven olie, giv alt i og lidt senere også de pressede/hakkede hvidløg. Svits e en par minutter, tilføj bouillon og balsamicoeddiken. Tag panden fra varmen og tilføj finthakket rosmarin, parmesan og ricottaen, smag til med salt, peber og chilipulver.
 
Lag bagepapir på din bageplade og fyld alle 8 portobello med fylden. Bagepladen kommer midt i ovnen i ca. 13-15 minutter.
 
Serveres pyntet med en kvist rosmarin på hver svampe.
 
Tips: server sammen med en lille sprød grøn salat
Eventuelle tips: PS t.sk = te ske, s.sk= spise ske!
 
 
Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama