Pink Lady® delikatesse med chokolade

fork and spoon
Dessert
clock
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer


Ingredienser:



4 Pink Lady® æbler

200 g mørk dessertchokolade

30 g hvid chokolade

70 g smør

5 œg

4 cl rom

100 g sukker

Sådan gør du

Tilberedning

Skær æblerne ud i små tern, og sylt dem med sukkeret i mindst 2 timer ved svag varme. Sæt dem derefter i køleskabet.

Smelt chokoladen langsomt i vandbad. Tag gryden af, og tilsæt smørret. Når det er smeltet, tilsættes æggeblommer og rom.

Pisk hviderne meget stive (med en knsp. salt). Hviderne blandes forsigtigt i chokoladen. Sættes i køleskabet i 2 timer.

Anret portionsskålene ved først at komme syltede Pink Lady® æbler i bunden og derefter dække dem med chokolademousse. Riv den hvide chokolade som dekoration på portionsanretningerne.

Tips

Tilsæt 10 cl fløde for at undgå, at moussen falder sammen.