4 personer
Gå muslingerne efter og kasser dem, der holder sig åbne, selv om du banker på dem.
Kog risnudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem i koldt vand.
Hak hvidløg fint og steg det i olie sammen med ingefær og karrypasta.
Tilsæt muslinger og vend det rundt og kom så kokosmælk og vand i.
Kog det sammen i 5 min. til muslingerne åbner sig.
Smag til med fishsauce.
Snit forårsløg fint.
Fordel nudler og bønnespirer i suppeskåle og kom den varme muslingesuppe over.
Pynt med forårsløg, fintsnittet chili og koriander.
Server med limebåde.
Energi pr. person: 2353KJ/562Kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,3 g.
Kulhydrat: 7,8 g.
Fedt: 7,9 g.
Kog perlebyg efter pakkens anvisning og kom i en stor skål.
Skær enden af bønnerne og blancher dem i kogende vand med lidt salt i 5 min.
Skyl med koldt vand og kom bønnerne i skålen.
Skær squash i små tern og halver tomaterne og vend begge dele i salaten.
Skær oliven i skiver og hak valnødderne groft og kom også dem i salaten.
Rør en dressing af timian, oliven-olie, saft af ½ citron og revet skal af hele citronen.
Smag til med lidt salt og vend dressingen i salaten.
Energi pr. person: 1860KJ/444Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,7 g.
Kulhydrat: 18,6 g.
Fedt: 10,2 g.