Panforte – Italiensk Konfektbrød

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer



110 g hvedemel

1 pose Dr. Oetker Valnøddekerner

1 pose Dr. Oetker Hele Mandler, afhindet

1 pose Dr. Oetker Korender

½ bæger Dr. Oetker Appelsinskal, hakket

½ bæger Dr. Oetker Sukat

1 tsk Dr. Oetker Brunkagekrydderi

180 g honning

110 g sukker

Sådan gør du

24 stk

Bland hvedemel med valnødder, mandler, korender, appelsin, sukat og brunkagekrydderi.

Varm honning og sukker i en gryde, til det smelter, og rør den smeltede masse i melblandingen.

Kom dejen i en smurt bageform, og glat overfladen med bagsiden af en ske.

Bag kagen ved 180° C i ca. 35 min. midt i ovnen.

Dæk evt. kagen med folie efter halvdelen af bagetiden, så den ikke bliver for mørk.

Afkøl, og skær kagen i skiver.

Opbevar konfektbrødet i en lufttæt kagedåse.

(1 lille bradepande 18 x 24,5 cm eller springform 22-24 cm i diameter, ca. 24 stk)