Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Ølbraiserede svinekæber – med lidt snyd

0-30 min
4 personer

Ingredienser

2 løg

Ca. 1 kg sousvide tilberedte svinekæber

1 spsk smør

1 spsk olivenolie

3-4 blade salvie

1 lille bundt timian

2½ dl kalvebouillon

2½ dl mørk øl

1 spsk smør

1 spsk olivenolie

1 kg kartofler

1 knoldselleri

1 helt hvidløg

50 g smør

1 håndfuld blandede krydderurter, f.eks. persille, purløg, timian, estragon

Skær løg i strimler og steg dem i en gryde med olie og smør til de begynder at tage farve. Kom salvie, timian, kalvebouillon og øl i gryden og læg svinekæberne i. Lad retten simre under låg i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

Skræl kartofler og knoldselleri og skær det i grove tern. Kog dem møre i usaltet vand sammen med hvidløgsfed fra et helt hvidløg, gem en kop af kogevandet og sigt resten fra. Mos kartofler, selleri og hvidløg sammen med smør og brug kogevandet til at løsne op i mosen. Smag til med salt og peber og rør en håndfuld hakkede krydderurter i.

 

Energi pr. person: 3216KJ/769Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,1 g.
Kulhydrat: 6,8 g.
Fedt: 3,4 g.

Ølbraiserede svinekæber

Skær løg i strimler og steg dem i en gryde med olie og smør til de begynder at tage farve. Kom salvie, timian, kalvebouillon og øl i gryden og læg svinekæberne i. Lad retten simre under låg i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

Skræl kartofler og knoldselleri og skær det i grove tern. Kog dem møre i usaltet vand sammen med hvidløgsfed fra et helt hvidløg, gem en kop af kogevandet og sigt resten fra. Mos kartofler, selleri og hvidløg sammen med smør og brug kogevandet til at løsne op i mosen. Smag til med salt og peber og rør en håndfuld hakkede krydderurter i.

 

Energi pr. person: 3216KJ/769Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,1 g.
Kulhydrat: 6,8 g.
Fedt: 3,4 g.