4 personer
6-800 g mørksejfilet
Ingredienser:
6-800 g mørksejfilet
3 stk. økologiske citroner uden skal, i tykke skiver
1/2 tsk. salt
1 dl hvidvin
evt. laurbærblade
Pynt:
1 potte dansk økologisk persille
Tilbehør:
650 g Danske økologiske små hurtige kartofler
250 g økologiske cherrytomater
skal af 1-2 revet økologisk citron
1/2 dl olivenolie
salt og peber
Kog kartofler i 12 min. halveres derefter.
Grill citroner på grillpande til de har grillstriber og læg dem i et ovnfast fad, læg de 4 stk. mørksej stykker ovenpå citronerne. Dryp lidt hvidvin på fisken, drys med salt og laurbærblade.
Kom kogte kartofler, cherrytomater, revet citronskal, olivenolie, salt og peber på. Ovnsteg ved 200° C i
ca. 15-17 min. til fisken er fast. Drys med friskhakket øko persille inden servering.
Tip: Prøv også med laks.