Mørksej på leje af grillede citroner med bagte danske kartofler og cherry tomater

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


6-800 g mørksejfilet



Ingredienser:

6-800 g mørksejfilet

3 stk. økologiske citroner uden skal, i tykke skiver

1/2 tsk. salt

1 dl hvidvin

evt. laurbærblade



Pynt:

1 potte dansk økologisk persille



Tilbehør:

650 g Danske økologiske små hurtige kartofler

250 g økologiske cherrytomater

skal af 1-2 revet økologisk citron

1/2 dl olivenolie

salt og peber

 

Sådan gør du

Kog kartofler i 12 min. halveres derefter.
Grill citroner på grillpande til de har grillstriber og læg dem i et ovnfast fad, læg de 4 stk. mørksej stykker ovenpå citronerne. Dryp lidt hvidvin på fisken, drys med salt og laurbærblade.

Kom kogte kartofler, cherrytomater, revet citronskal, olivenolie, salt og peber på. Ovnsteg ved 200° C i
ca. 15-17 min. til fisken er fast. Drys med friskhakket øko persille inden servering.

Tip: Prøv også med laks.