4 personer
400 g hakket oksekød
1 tsk. salt
1/2 tsk. paprika
1/2 tsk. spidskommen
1 tsk. hvidløgspulver
½ tsk. cayennepeber
1 æg
3 spsk. rasp
8 stk. træspyd
2 stk. rød peber i mundrette stykker
Pynt:
Timian
Bland hakket oksekød med salt og rør det sejt. Kom paprika, spidskommen, hvidløgspulver og cayennepeber i og rør sammen. Bland æg i sammen med rasp. Lad farsen hvile i 15 min på køl.
Varm en grillpande eller alm. pande op med neutral olie. Form farsen til minibøffer og steg dem sprøde i 3 min på hver side. Kom minibøfferne på et fad og sauter stykker af rød peber i 2 min. på panden.
Anret med 2 spyd igennem hver, skiftevis mini hakkebøf og rød peber. Drys med frisk timian.
Energi pr. person: 1390 Kj/ 331 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,0 g.
Kulhydrat: 5,5 g.
Fedt: 9,0 g.