Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Minibøffer på spyd med rød peber

0-30 min
4 personer

Ingredienser

400 g hakket oksekød

1 tsk. salt

1/2 tsk. paprika

1/2 tsk. spidskommen

1 tsk. hvidløgspulver

½ tsk. cayennepeber

1 æg

3 spsk. rasp

 

8 stk. træspyd

2 stk. rød peber i mundrette stykker

 

Pynt:

Timian

Om råvarerne

Bland hakket oksekød med salt og rør det sejt. Kom paprika, spidskommen, hvidløgspulver og cayennepeber i og rør sammen. Bland æg i sammen med rasp. Lad farsen hvile i 15 min på køl.

Varm en grillpande eller alm. pande op med neutral olie. Form farsen til minibøffer og steg dem sprøde i 3 min på hver side. Kom minibøfferne på et fad og sauter stykker af rød peber i 2 min. på panden.

Anret med 2 spyd igennem hver, skiftevis mini hakkebøf og rød peber. Drys med frisk timian.

 

Energi pr. person:  1390 Kj/  331 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 11,0 g.

Kulhydrat: 5,5 g.

Fedt: 9,0 g.

Når du steger oksekød på panden, så skal du ikke være bange for at stege med for hård varme. Stegeskorpe smager godt, men jo længere tid du steger kødet desto mere tørt bliver det.
Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Minibøffer på spyd med rød peber

Bland hakket oksekød med salt og rør det sejt. Kom paprika, spidskommen, hvidløgspulver og cayennepeber i og rør sammen. Bland æg i sammen med rasp. Lad farsen hvile i 15 min på køl.

Varm en grillpande eller alm. pande op med neutral olie. Form farsen til minibøffer og steg dem sprøde i 3 min på hver side. Kom minibøfferne på et fad og sauter stykker af rød peber i 2 min. på panden.

Anret med 2 spyd igennem hver, skiftevis mini hakkebøf og rød peber. Drys med frisk timian.

 

Energi pr. person:  1390 Kj/  331 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 11,0 g.

Kulhydrat: 5,5 g.

Fedt: 9,0 g.