
Skrub kartoflerne, og kom dem i et ovnfast fad. Vend dem med 1 spsk. olie og lidt salt og peber. Steg dem i ovnen ved 200°C i 15 min. Skær bunden af asparges, og nip bønnerne. Halvér tomaterne. Tag kartoflerne ud af ovnen, og læg de andre grøntsager i fadet. Dryp med resten af olien og lidt mere salt og peber, og drys med timian. Steg grøntsagerne færdig i ovnen i 15 min. Rør smør sammen med persille, purløg, estragon og sennep, og smag til med salt og peber. Krydr medaljonerne med salt og peber, og steg dem i smør og olie, 2-3 min. pr. side. Lad dem hvile 10 min., og server med kryddersmør og de bagte grøntsager.
Energi pr. person: 2582KJ/617Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,2 g.
Kulhydrat: 6,5 g.
Fedt: 6,2 g.