Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Medaljoner med grøntsagsfad og kryddersmør

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

750 g små kartofler

2 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

1 bundt grønne asparges

150 g grønne bønner

250 g cocktailtomater eller san marzano-tomater

4-5 kviste timian

100 g blødt smør

2 spsk. hakket persille

2 spsk. hakket purløg

2 spsk. hakket estragon

1 spsk. dijonsennep

4 oksemedaljoner af tyksteg

1 spsk. smør og 1 spsk. olivenolie til stegning

Skrub kartoflerne, og kom dem i et ovnfast fad. Vend dem med 1 spsk. olie og lidt salt og peber. Steg dem i ovnen ved 200°C i 15 min. Skær bunden af asparges, og nip bønnerne. Halvér tomaterne. Tag kartoflerne ud af ovnen, og læg de andre grøntsager i fadet. Dryp med resten af olien og lidt mere salt og peber, og drys med timian. Steg grøntsagerne færdig i ovnen i 15 min. Rør smør sammen med persille, purløg, estragon og sennep, og smag til med salt og peber. Krydr medaljonerne med salt og peber, og steg dem i smør og olie, 2-3 min. pr. side. Lad dem hvile 10 min., og server med kryddersmør og de bagte grøntsager.

 

Energi pr. person: 2582KJ/617Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,2 g.
Kulhydrat: 6,5 g.
Fedt: 6,2 g.

Medaljoner med grøntsagsfad og kryddersmør

Skrub kartoflerne, og kom dem i et ovnfast fad. Vend dem med 1 spsk. olie og lidt salt og peber. Steg dem i ovnen ved 200°C i 15 min. Skær bunden af asparges, og nip bønnerne. Halvér tomaterne. Tag kartoflerne ud af ovnen, og læg de andre grøntsager i fadet. Dryp med resten af olien og lidt mere salt og peber, og drys med timian. Steg grøntsagerne færdig i ovnen i 15 min. Rør smør sammen med persille, purløg, estragon og sennep, og smag til med salt og peber. Krydr medaljonerne med salt og peber, og steg dem i smør og olie, 2-3 min. pr. side. Lad dem hvile 10 min., og server med kryddersmør og de bagte grøntsager.

 

Energi pr. person: 2582KJ/617Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,2 g.
Kulhydrat: 6,5 g.
Fedt: 6,2 g.