Lammebov med sommergrønt

fork and spoon
Hovedret
clock
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kg lammebov
2 fed presset hvidløg
1 spsk. tørret timian
1 spsk. tørret rosmarin
2 spsk. olie
1 spsk. salt

Sommergrønt:
1 kg nye kartofler
2 snackpebre
4 nye løg
1 dl hvidvin
salt og peber

 

Sådan gør du

Gnid lammeboven med en blanding af presset hvidløg, timian, rosmarin, olie og salt.
Læg den i en alubakke og grill den i en kuglegrill ved indirekte varme i ca. 1 ¼ time.
Rens grøntsagerne og skær dem i grove stykker.
Er kartoflerne små, kan du bare lade dem være hele. Tag stegen ud af grillen efter 40 minutter. Læg alle grøntsagerne i aluformen med stegen ovenpå. Hæld vinen ved og krydr med salt og peber. Dæk med alufolie og stil bakken tilbage i grillen ca. 25 minutter.