Laktosefri koldskålsflødeis med jordbær

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

6 pasteuriserede æggeblommer
150 g sukker
Kornene fra 1 stang vanilje
1 ubehandlet citron
3 dl laktosefri koldskål
5 dl laktoesfri piskefløde

Tilbehør

Jordbær

Sådan gør du

Pisk æggeblommer med sukker og vanilje til det bliver lyst og luftigt. Tilsæt revet skal af citronen, saft af halvdelen af citronen samt kærnemælk. Rør fløden i og frys isen i en ismaskine. Kom den bløde is i en form og frys den færdig i mindst 3 timer i frysern. Du kan også piske fløden til skum, vende den i æggeblandingen og fryse isen i en form. Spis jordbær til.

Energi pr. person:
2086KJ/498Kcal

Næringsindhold pr. 100g
Protein: 3,1g
Kulhydrat: 15,6g
Fedt: 16,8g