Lakse ravioli

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 pakker lakseravioli
Groft salt til vandet
120 gr røget laks
20 gr smør
4 spsk mascarpone (ca. 160 gr.)
4 spsk mælk
Salt, peber

Sådan gør du

Kog en stor gryde vand med en håndfuld salt, når vandet koger giv raviolierne ind i en efter en og skru varmen ned til middel. Kog som anvist på emballagen.
I en mindre gryde lad smørret smelte, giv mascarpone og mælk i samt lidt salt og peber, bland godt.
Ved siden af hak 1/3 del af laksen, skær resten i strimler.
Tag saucegryden fra varmen, blend den hakkede laks blend godt og sæt til siden under låg.
Når raviolierne er klare, siv vandet fra og giv saucen over dem + ½ af laksestrimler.
Bland forsigtigt med træske, anret på 4 tallerkner, dekorer med resten af laksestrimlerne på toppen samt små dild kviste.
 
 
Eventuelle tips:
Lækker primo men også god hovedret med en salat ved siden af.
Saucen kan også bruges til spaghetti, tagliatelle eller ravioli med en neutral ostefyld (men ikke dem med svampe eller kød)
 
 PS t.sk = te ske, s.sk= spise ske!
 
 
Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama