Kylling på spyd

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

250 g kyllingebryst
1 rødløg
1 rød peber
100 g persillerod
1 squash
Karambole (stjernefrugt)

 

Marinade:
Saft  af 1 lime
½ tsk. revet ingefær
1 tsk. sojasauce
½ tsk. karry
2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

Fremgangsmåde:

Kyllingebrystet skæres i tern og marinaden hældes henover, hvorefter det skal trække et par timer. Skær grøntsagerne i grove stykker, skær karambolen i skiver, og når kyllingen er klar, sættes alle ingredienserne på spyddene, skiftevis.

Spyddene steges på en grillstegepande – eller på den udendørs grill om sommeren – indtil kødet er gennemstegt. Tilbehøret kan være en skål tomatsalat med fetaost og oliven