Kylling karrysalat

30-60 min

Ingredienser

25 g smør

1 tsk. karry

1 tsk. gurkemeje

2 stk. kyllingebryster

salt og kværnet peber

 

Karrydressing:

1 dl creme fraiche 18 %

1 dl mayonnaise

½ tsk. karry

½ tsk. salt

½ tsk. sukker

 

Fyld:

200 g kogte pasta skruer

100 g fine ærte

100 g majs

100 g rød peberfrugt i tern

Varm smør op i en pande til det bruser, kom karry og gurkemeje på og rør rundt i 1 min.

Steg kyllingebrysterne ca. 6 min. på hver side. Lad kyllingen køle af før det skæres i tern.

Bland ingredienser sammen til dressingen.

Vend den afkølede kylling i dressingen og bland kogt pasta, ærter, majs og peberfrugt i.

Stil kylling-karry-salaten i køleskab indtil brug. Kan med fordel laves dagen før.

Anret den i madkassen og gerne med et brød ved siden af i madpapir.

 

 

Energi pr. person: 2140 Kj/  510 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g.
Kulhydrat: 11,0 g.

Fedt: 11,0 g. 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Kylling karrysalat

Varm smør op i en pande til det bruser, kom karry og gurkemeje på og rør rundt i 1 min.

Steg kyllingebrysterne ca. 6 min. på hver side. Lad kyllingen køle af før det skæres i tern.

Bland ingredienser sammen til dressingen.

Vend den afkølede kylling i dressingen og bland kogt pasta, ærter, majs og peberfrugt i.

Stil kylling-karry-salaten i køleskab indtil brug. Kan med fordel laves dagen før.

Anret den i madkassen og gerne med et brød ved siden af i madpapir.

 

 

Energi pr. person: 2140 Kj/  510 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g.
Kulhydrat: 11,0 g.

Fedt: 11,0 g. 

LÆS TILBUDSAVISEN