Knækbrød

fork and spoon
Morgenmad
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

200 g Amo Hvedemel
¼ dl olie
Ca. 2 dl vand
50 g havregryn
50 g græskarkerner
50 g hørfrø
50 g solsikkekerner
50 g sesamfrø
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. salt
Pynt:
Birkes, sesamfrø, solsikkefrø eller hørfrø.

Sådan gør du

1. Bland alle ingredienser og ælt dem sammen til en fast dej.
2. Del dejen i to lige store dele og rul
ud så tyndt som muligt på et stykke bagepapir.
3. Skær dejen ud i firkanter med en skarp kniv.
4. Læg bagepapiret direkte over på
bagepladen.
Pensling: Vand og drys med pynt.
Bagetid: Ca. 25 min. midt i en 200°C
forvarmet ovn (varmluft 180°C) eller
til de er gyldne.

Udarbejdet af AMO