Kartoffelmad med løvstikkemayo, bacon og syltede rødløg

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Kartoffelmad med løvstikkemayo, bacon og syltede rødløg
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 rødløg

4 spsk. rødvinseddike

0,5 dl vand

2 tsk. sukker

Salt og sort peber

¼ tsk. stødt koriander

1 håndfuld løvstikkeblade

100 g mayonnaise

1 tsk. citronsaft

100 g bacon i skiver

350 g kolde kogte kartofler, pillede

4 skiver rugbrød

1 spsk. smør

Sådan gør du

Skær rødløg i tynde skiver. Bland rødvinseddike med vand, sukker, salt, peber og koriander. Hæld marinaden over løgene, lad dem stå mindst 1 time. Hak løvstikken fint, og bland med mayonnaise. Gem lidt af løvstikken til pynt. Smag til med citronsaft. Steg bacon på en tør pande. Skær kartoflerne i skiver. Smør rugbrødet med smør, og anret kartoflerne oven på. Pynt med mayonnaise, syltede rødløg og bacon samt lidt hakket løvstikke.

 

Energi pr. person: 1946KJ/465Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 3,9 g. 
Kulhydrat: 16,8 g. 
Fedt: 15,1 g.