Karrysild

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Karrysild
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

100 g mayonnaise

100 g cremefraiche 18 %

1,5 tsk. Karrypulver

½ tsk. Gurkemeje

Salt og sort peber

1 lille æble

2 drueagurker

½ rødløg

1 glas marinerede sildefileter, nettovægt ca. 150 g
 

Sådan gør du

Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, karry og gurkemeje. Smag til med lidt salt og peber. Skær æble, drueagurker og løg i små tern, og vend begge dele i dressingen. Tag sildefileterne op af lagen, og dup dem tørre med køkkenrulle. Skær dem i portionsstykker, og kom dem i marinaden. Lad dem trække i køleskabet i 12 timer. 

 

Energi pr. person: 1443KJ/345Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 4,7 g. 
Kulhydrat: 8,9 g. 
Fedt: 24,7 g.