Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Kåltacos med refried beans og yoghurt-chilidressing

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

Refried beans: 

1 løg 

1 fed hvidløg 

1 spsk. smør eller olivenolie 

1 tsk. stødt spidskommen 

1 tsk. stødt koriander 

2 dåser kidneybønner 

Salt og sort peber 


Salat: 

300 g blandet kål, f.eks. spidskål, rødkål og grønkål 

1 lille rødløg 

1 chili 

Saft af 1 lime 

1 håndfuld koriander 


Tilbehør: 

2 ½ dl yoghurt naturel 

2 spsk. stærk chilisauce 

Salt 

8 tortillas af hvede eller majs

Skær løg i tern, og hak hvidløget fint. Varm smør eller olivenolie i en gryde, og steg løg et par minutter, til de begynder at tage farve. Tilsæt hvidløg, spidskommen og koriander, og kom bønnerne i med lidt af væden fra dåserne. Lad det simre i 10 min. og mos det groft, eller brug en stavblender. Smag til med salt og peber. 
Til salat snittes kål meget fint og blandes med fintsnittet rødløg, hakket chili, limesaft og koriander. Rør en dressing af yoghurt og chilisauce, og smag til med salt. Varm tortillas efter pakkens anvisning, og smør med refried beans. Kom kålsalat og dressing over. 

 

Energi pr. person: 1891KJ/452Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 5,3 g. 
Kulhydrat: 15,7 g. 
Fedt: 4 g

Kåltacos med refried beans og yoghurt-chilidressing

Skær løg i tern, og hak hvidløget fint. Varm smør eller olivenolie i en gryde, og steg løg et par minutter, til de begynder at tage farve. Tilsæt hvidløg, spidskommen og koriander, og kom bønnerne i med lidt af væden fra dåserne. Lad det simre i 10 min. og mos det groft, eller brug en stavblender. Smag til med salt og peber. 
Til salat snittes kål meget fint og blandes med fintsnittet rødløg, hakket chili, limesaft og koriander. Rør en dressing af yoghurt og chilisauce, og smag til med salt. Varm tortillas efter pakkens anvisning, og smør med refried beans. Kom kålsalat og dressing over. 

 

Energi pr. person: 1891KJ/452Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 5,3 g. 
Kulhydrat: 15,7 g. 
Fedt: 4 g