Grøntsagspizza

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer


½ courgette


1 peberfrugt


½ aubergine


1 bøffelmozzarella


frisk basilikum


lidt olivenolie


salt

Sådan gør du

Skær courgette og peberfrugt i strimler og auberginen i runde, tynde skiver. Grill
grøntsager på en varm grillepande. Forvarm ovnen (220 grader) og start med at
bage pizzadej med lidt olivenolie på. Efter 5 minutter tag pizzadej ud, fordel
grøntsager på dejen med lidt olie og salt og tilbage i oven. Når der
mangler cirka 5 minutter til at dejen ser klar ud, fordel mozzarella i skiver eller
tern efter du har presset vandet ud af mozzarellaen.
 
Lad mozzarella smelte og tag ud. Drys med frisk basilikum.
 
 
Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama