Grillet vandmelon

0-30 min

Ingredienser

1 vandmelon

2 spsk. groft salt eller brun farin/rørsukker

1 plasticpose

Til servering: is eller råcreme

Skær en vandmelon i skiver på cirka tre centimeters tykkelse og derpå i kvarter. Drys med groft salt eller sukker (for at trække væden ud og gøre melonen fast), hæld i en plasticpose og sug luften ud af den. Lad ligge til næste dag og skyl melonstykkerne for overskydende salt eller sukker. Grill dem kort og server med is eller råcreme og måske et glas Grand Marnier eller Whisky.

 

Energi pr. person: KJ398/95Kcal

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 0,8 g.

Kulhydrat: 8,6 g.

Fedt: 0,1 g 

Grillet vandmelon

Skær en vandmelon i skiver på cirka tre centimeters tykkelse og derpå i kvarter. Drys med groft salt eller sukker (for at trække væden ud og gøre melonen fast), hæld i en plasticpose og sug luften ud af den. Lad ligge til næste dag og skyl melonstykkerne for overskydende salt eller sukker. Grill dem kort og server med is eller råcreme og måske et glas Grand Marnier eller Whisky.

 

Energi pr. person: KJ398/95Kcal

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 0,8 g.

Kulhydrat: 8,6 g.

Fedt: 0,1 g 

LÆS TILBUDSAVISEN