Grillet sand­kage og ananasspyd med is

fork and spoon
Dessert
clock
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 liter is
4 skiver sandkage på 2 cm. se opskrift eller færdigkøbt
4 træspyd
½ ananas i store tern

Pund til pund kage:
250 g sukker
250 smør
4 æg
250 g mel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
Revet skal af 1 usprøjtet citron

Pynt:
Friske hindbær

Sådan gør du

Pisk sukker og smør til det smuldrer.

Pisk æggene i, et ad gangen, til massen er luftig og skummende.

Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og citronskal sammen og vend de tørre ingredienser i æggeblandingen.

Kom dejen i en smurt aflang sandkageform. Bages ved 175° C i ca. 50 min. Lad kagen afkøle.

Skær 4 tykke skiver på 2-3 cm og grill dem på grillen.

Kom ananastern på et træspyd og grill dem på begge sider.

Servér den grillede sandkage med ananasspyd, friske hindbær og is.