Grillet lammekølle

fork and spoon
Hovedret
clock
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 lammekølle 2-2,5 kg
5-6 kviste rosmarin
2 citroner
4 spsk. grovkornet sennep
1 spsk. salt
Friskkværnet peber
Kødsnor
Tilbehør:
1 potte Mynte
2 agurker
2 dl græsk yoghurt
1-2 fed hvidløg
1 tsk salt
1 kg små kartofler

Sådan gør du

Dup kødet, skær citroner i skiver, smør køllen ind i sennep, drys med salt og læg citronskiverne på.
Læg rosmarinkviste ved og snør køllen med kødsnor.
Grill køllen indirekte. Det kan anbefales at bruge stegetermometer.
Kødets kernetemperatur skal være 60-70° C.

Skær agurkerne i skiver på langs med en kartoffelskræller, rør med yoghurt, hakket mynte, salt og hvidløg.