Grillet kalkun cuvette med grøn pasta salat

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Grillet kalkuncuvette
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

700 g kalkuncuvette
1 spsk. honning
1 tsk. salt
frisk timian
Pasta salat:
300 g tørret pasta penne
1 dl grøn pesto
200 g cherry tomater i halve
100 g salat ost i tern
salt og frisk kværnet peber

Tilbehør: Grillet halve citroner og hele røde chili
Pynt: Frisk revet parmesanost

Sådan gør du

Varm en grill op med indirekte varme. Rids kalkunskindet i tern, smør honning, salt og frisk timian på toppen.

Steg den ved indirekte varme på grill i grillbakke i 35 min til kødet er gennemstegt.

Lad gerne stegen stå og hvile i 10 min inden udskæring.

Kog pastaen ” al Dente”, hæld koldt vand på og afdryppes i sigte. Pastaen kan både laves som kold.

Bland pasta med pesto, halve cherry tomater og salat ost i tern. Tilsæt evt. ekstra oliven olie og krydr med salt og frisk kværnet peber.

Riv parmesan ost over pastasalaten.

Server skiver af kalkun cuvette med grøn pasta salat og halve grillede citroner og hele røde chili.

 

Energi pr. person:
3299 kJ   (785 kcal)

Energifordeling pr. 100g
Protein: 28 %
Fedt: 39 %
Kulhydrat: 33 %