Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillet Duroc-skaftkotelet med bønne- og chorizosalat

Bedømmelse (5)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 kg Duroc skaftkoteletter

1 spsk olivenolie

½ tsk salt

½ tsk peber

1 fed hvidløg


Trøffelmayonnaise:

1 æggeblomme, pasteuriseret

1 tsk dijonsennep

½ citron

2 dl rapsolie

1 tsk sort trøffelolie

½ tsk salt

½ tsk peber


Bønne- og chorizosalat:

500 g blandede bønner, fx haricots verts og sukkerærter

70 g fintskåret chorizo

1 spsk olivenolie

1 skalotteløg

60 g frisésalat

Kværnet peber

Om råvarerne

Bland olivenolie, salt, peber og et hakket fed hvidløg. Pensl skaftkoteletterne med blandingen, og læg dem på grillen. Grill koteletterne, til de har en kernetemperatur på 63-65C, og lad dem herefter hvile i 10-20 minutter.

Lav en trøffelmayonnaise: Bland æggeblomme med dijonsennep, revet citronskal og citronsaft i en høj og smal skål. Tilsæt rapsolie, og blend mayonnaisen med en stavblender, til den bliver tykkere. Smag til med trøffelolie, salt og peber.

Kog vand op med lidt salt. Blanchér bønnerne i ca. 3-5 minutter, eller til de har lidt ”bid”. Skyl dem i koldt vand. Hak skalotteløg og bland det med bønner og trøffelmayonnaise. Rist chorizo-skiverne i ovnen ved 180C i ca. 10 minutter, til de er sprøde. Top bønnesalaten med ristet chorizo, frisésalat og kværnet peber.

Servér de grillede Duroc-skaftkoteletter med den cremede bønnesalat.

 

Energi pr. person: 3387 kJ / 806 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,0 g
Fedt: 18,0 g
Kulhydrat: 2,0 g

Grillet Duroc-skaftkotelet med bønne- og chorizosalat

Bland olivenolie, salt, peber og et hakket fed hvidløg. Pensl skaftkoteletterne med blandingen, og læg dem på grillen. Grill koteletterne, til de har en kernetemperatur på 63-65C, og lad dem herefter hvile i 10-20 minutter.

Lav en trøffelmayonnaise: Bland æggeblomme med dijonsennep, revet citronskal og citronsaft i en høj og smal skål. Tilsæt rapsolie, og blend mayonnaisen med en stavblender, til den bliver tykkere. Smag til med trøffelolie, salt og peber.

Kog vand op med lidt salt. Blanchér bønnerne i ca. 3-5 minutter, eller til de har lidt ”bid”. Skyl dem i koldt vand. Hak skalotteløg og bland det med bønner og trøffelmayonnaise. Rist chorizo-skiverne i ovnen ved 180C i ca. 10 minutter, til de er sprøde. Top bønnesalaten med ristet chorizo, frisésalat og kværnet peber.

Servér de grillede Duroc-skaftkoteletter med den cremede bønnesalat.

 

Energi pr. person: 3387 kJ / 806 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,0 g
Fedt: 18,0 g
Kulhydrat: 2,0 g