Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Grillet culotte med grillet tapas peber og kold kartoffelsalat

30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 culotte ca. 1000 g

salt og peber

3 rosmarin kviste

 

Grillet tapas peber:

400 g tapas peber

2 spsk olivenolie

2 tsk sea salt

1 tsk røget paprika

 

Sommer kartoffelsalat:

600 g kogte nye kartofler

2 stk avocado i tern

½ iceberg i grove stykker

150 g ærter fra bælg

1 dl purløg

 

Dressing:

2 tsk friskrevet ingefær

2 tsk flydende honning

2 spsk citronsaft

¾ dl oliven olie

 

Pynt: Rosmarin

Dup culotten tør med køkkenrulle og snit fedtet med klassisk culottesnit. Forbered grill til indirekte varme, krydr culotte med salt og peber. Kom culotten i en foliebakke, med rosmarinkviste. Grill den ved medium varme i ca. 35-40 min. Brug et stegetermometer, der stikkes i midten af stegen. Skal vise ca. 56 grader. Grill derefter stegen ved direkte varme i 5 min. så den får et grillet look. Tag stegen af grillen og lad den gerne trække tildækket i 20 min. inden udskæring.

Ryst ingredienser sammen til dressingen. Vend alle ingredienser sammen til salaten og vend dressing i. Krydr ekstra med salt og peber.

Vend tapas peber i en skål med olivenolie, salt og røget paprika. Gør grill klar til direkte varme og lige inden servering grilles tapas peber på grillen i ca. 4 min. og vendes undervejs.

Anret culotte i skiver på et bræt med grillet padron peppers og kartoffelsalat i skål.

Grillet culotte

Dup culotten tør med køkkenrulle og snit fedtet med klassisk culottesnit. Forbered grill til indirekte varme, krydr culotte med salt og peber. Kom culotten i en foliebakke, med rosmarinkviste. Grill den ved medium varme i ca. 35-40 min. Brug et stegetermometer, der stikkes i midten af stegen. Skal vise ca. 56 grader. Grill derefter stegen ved direkte varme i 5 min. så den får et grillet look. Tag stegen af grillen og lad den gerne trække tildækket i 20 min. inden udskæring.

Ryst ingredienser sammen til dressingen. Vend alle ingredienser sammen til salaten og vend dressing i. Krydr ekstra med salt og peber.

Vend tapas peber i en skål med olivenolie, salt og røget paprika. Gør grill klar til direkte varme og lige inden servering grilles tapas peber på grillen i ca. 4 min. og vendes undervejs.

Anret culotte i skiver på et bræt med grillet padron peppers og kartoffelsalat i skål.