4 personer
75 g basilikumpesto
75 g Hellmann’s mayonnaise
2 tomater
1 rødløg
100 g romainesalat
4 færdigformede Burger Boost-bøffer
125 g frisk mozzarella
4 burgerboller
1 håndfuld basilikumblade
Rør 50 g pesto sammen med mayonnaisen. Skær tomaterne i tykke skiver. Læg dem i en bradepande med bagepapir, og smør resten af pestoen på. Bag tomaterne i 20 min. ved 175°C. Skær rødløg i tynde skiver og snit salaten.
Grill Burger Boost-bøfferne 4 min. pr. side. Læg skiver af mozzarella på toppen, når bøfferne vendes, og lad det smelte. Lun burgerbollerne på grillen, og smør dem med pesto-mayo. Kom bøf, bagte tomater og rødløg i burgeren sammen med lidt friske basilikumblade.
Energi pr. person: 1975KJ/472Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,1 g.
Kulhydrat: 15,2 g.
Fedt: 16,8 g.