Grillede pølser med melonsalsa

0-30 min
4 personer

Ingredienser

4 grillpølser med ost

 

Melonsalsa:

1 finthakket rødløg

½ grøn chili

Skal af 1 lime

2 spsk. limesaft

4 spsk. sød chilisauce

200 g Cantaloupe-melon i små tern

150 g nektariner i små tern

3 spsk. hakket koriander

Bland rødløg, grøn chili, limeskal, limesaft og sød chilisauce sammen. Vend melontern og nektarintern i og lad gerne melonsalsaen trække på køl i en time. Inden servering vendes hakket koriander i.

Grill pølserne på grill ved direkte varme i 3-4 minutter.

Server melonsalsa til de grillede ostepølser.

 

Energi pr. person:  1835 Kj/  437 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g.
Kulhydrat: 8 g.

Fedt: 12,5 g.

Bland rødløg, grøn chili, limeskal, limesaft og sød chilisauce sammen. Vend melontern og nektarintern i og lad gerne melonsalsaen trække på køl i en time. Inden servering vendes hakket koriander i.

Grill pølserne på grill ved direkte varme i 3-4 minutter.

Server melonsalsa til de grillede ostepølser.

 

Energi pr. person:  1835 Kj/  437 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g.
Kulhydrat: 8 g.

Fedt: 12,5 g.