Græsk-inspirerede hakkebøffer med salatost

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer


500 g hakket oksekød 8-14%

Skallen af 1 usprøjtet citron

50 g sorte oliven

100 g salatost

200 g fraiche 9 %

1 håndfuld friskhakket mynte

700 g små kartofler

3 spsk. salt

Sådan gør du

Kog kartoflerne i vand, som lige dækker og 3 spsk.
salt i 10 min. Bag derefter kartoflerne i 20 min.
ved 150°. Smuldr salatosten og bland med lidt revet citronskal, fraiche og den hakkede mynte.

Form
 4 hakkebøffer af oksekød, revet citronskal fra ca. ½ citron og hakkede oliven. Steg bøfferne ca. 4 min.
på hver side på en grill pande, eller på grillen.
Servér bøffen med salte kartofler og salatost.