Frikadellemad med frisk rødkålssalat

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Frikadellemad med frisk rødkålssalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

25 g ingefær

1 fed hvidløg

4 citrongræs

1 rød eller grøn chili

2 spsk. vindruekerneolie

2 spsk. soja

uice af 1 lime

2 spsk. fishsauce

1 spsk. rørsukker

Sådan gør du

Snit rødkålen meget fint, og skær æblet i tynde strimler. Blandes med persille og citronsaft, og krydr med salt og peber. Lun frikadellerne efter pakkens anvisning, og flæk dem. Smør rugbrødet med smør, og læg to halve frikadeller på hver skive. Top med rødkålssalat, og drys med græskarkerner.

 

Energi pr. person: 1212KJ/290Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 7,1 g. 
Kulhydrat: 14,6 g. 
Fedt: 9,3 g.