Fajitas med kål, grisekød og jalapeno-mayo

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g kål (f.eks. savoykål, spidskål eller hvidkål)

1 broccoli

2 æbler

2 spsk. olivenolie

400 g skinkekød i strimler

1 pose Santa Maria Fajitas Spice Mix

Salt og peber

1 dl yoghurt naturel

2 spsk. mayonnaise

Santa Maria Green Jalapeño 4 stk.

Santa Maria Fuldkornseller

Sådan gør du

Snit kålen fint. Del broccoli i små buketter. Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i tynde skiver.
 
Varm olien på en pande. Steg kødet med Fajitas Spice Mix et par minutter på hver side. Tilsæt kål, broccoli og æbler og steg til kål og kød er mørt. Krydr med salt og peber.
 
Rør yoghurt med mayonnaise og hakket jalapeño efter smag. Lun tortillaerne og servér med kål og kød. Top med jalapeño-mayo.
 
Gengivet med tilladelse fra Santa Maria.