Brownies med nøddecreme eller nutella og hasselnødder

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Brownies med nøddecreme og hasselnødder
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

Antal: 12 stk.

125 g smør + ekstra til formen

100 g mørk chokolade

150 g sukker

1 tsk. vaniljesukker

2 æg 

150 g nøddecreme eller nutella

80 g hvedemel

25 g hasselnøddeflager

4 spsk. nøddecreme eller nutella til pynt

Sådan gør du

Smelt smør og chokolade og rør sukker og vanilje-sukker i. Rør æg og nøddecreme i (tip: giv nøddecremen 30 sekunder i microovnen for at blødgøre den, så den er nemmere at røre ud i dejen) og sigt så mel i dejen. Kom den i en smurt form på ca. 25x25 cm og bag kagen i ca. 30 min. ved 180°C. Lad kagen køle af og dekorer den med smeltet nøddecreme eller nutella, hasselnøddeflager og evt. drys.

 

Energi pr. person: 1358KJ/325Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,9 g.
Kulhydrat: 46,6 g.
Fedt: 29,8 g.