6 personer
Antal: 12 stk.
125 g smør + ekstra til formen
100 g mørk chokolade
150 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
2 æg
150 g nøddecreme eller nutella
80 g hvedemel
25 g hasselnøddeflager
4 spsk. nøddecreme eller nutella til pynt
Smelt smør og chokolade og rør sukker og vanilje-sukker i. Rør æg og nøddecreme i (tip: giv nøddecremen 30 sekunder i microovnen for at blødgøre den, så den er nemmere at røre ud i dejen) og sigt så mel i dejen. Kom den i en smurt form på ca. 25x25 cm og bag kagen i ca. 30 min. ved 180°C. Lad kagen køle af og dekorer den med smeltet nøddecreme eller nutella, hasselnøddeflager og evt. drys.
Energi pr. person: 1358KJ/325Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,9 g.
Kulhydrat: 46,6 g.
Fedt: 29,8 g.