Brasiliansk Moqueca

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


800 g kulmulefilet

20 rensede tigerrejer

5 tomater skåret i små tern eller 1 ds. hakkede tomater

1 løg, finthakket

1 ds. kokosmælk

2 fed hvidløg, finhakkede

1 grøn chili, hakket

1 rød chili, hakket

70 g frisk ingefær, fintrevet

3 spsk. olivenolie eller palmeolie

Saften af 1 lime

Salt og peber

Persille, hakket

Sådan gør du

Skær fisken i store stykker og fjern skindet. Fordel fisk, rejer, løg og tomater i en mellemstor bradepande. Varm kokosmælken i en gryde sammen med hvidløg, chili, lime, ingefær og olie. Hæld blandingen over fisken og grønsagerne. Stil fadet i ovnen ved 200° C i ca. 25 min. til fisken er bagt. Smag til og anret retten med frisk persille i dybe tallerkner.

Tilbehør:
Serveres med kogte ris.